švajcarski kvalitet

funkcionalna hrana

Proizvodi

Sladoled sa ukusom limuna i ekstraktom zelenog čaja
Stevia line

Spoj za vrele letnje dane posle koga nećete morati da brinete o telesnoj težini. Stevia Line sladoled je zaslađen prirodnim zaslađivačem stevijom, a ekstrakt zelenog čaja i limun dodatno utiču na topljenje masnih naslaga. Brzo se priprema sa vodom.

Sladoled ukus od čokolade
Stevia line

Stevia Line sladoled sa ukusom čokolade u vrelim letnjim danima je prava poslastica koja neće narušiti restriktivni plan ishrane, jer ima čak 30% manje kalorija. Možete bez griže savesti uživati u vrelim danima i čokoladnom ukusu sladoleda zaslađenim prirodnim zaslađivačem stevijom.

Sladoled ukus od vanile
Stevia line

Ukus vanile je klasičan ukus za sva vremena. Rashladite se, a da pri tom ne morate da brinete o kalorijama. Stevia Line sladoled sa ukusom vanile je zaslađen prirodnim zaslađivačem stevijom i ima i do 30% manje kalorija u odnosu na klasične sladolede. Obogaćeni inulinom, biljnim vlaknom koje daje duže osećaj sitosti.

Želite da sarađujemo?

Sigurni smo da imamo mnogo tema za razgovor. Uvek smo otvoreni za razgovor sa onima koji dele našu strast za zdravljem i dobrobiti ljudi, bilo da imaju formalno obrazovanje u oblasti prirodnih nauka i farmacije ili biznisa.

Ukoliko želite možete nas kontaktirali mailom ili putem kontakt podataka na našoj kontakt strani

Kontaktirajte nas