dijetetski suplementi

CurcumaWell

Curcumawell

Prirodni antioksidans
curcumawell
30 kapsula
  • inovativna formula sa velikom bioiskoristivošću
  • pomaže kod bolova u zglobovima i artritisa
  • utiče na ključne zapaljenske markete u telu
  • pomaže kod visokog krvnog pritiska
  • usporava demenciju
Opis

Curcumawell kapsule sadrže tečni ekstrakt biljke Curcuma Longa, izolovan specijalnim tehnološkim postupkom koji obezbeđuje visok stepen bioiskoristivosti. U odnosu na mikroniziranu kurkumu ima 185 puta bolju bioiskoristivost što ga čini izuzetno efikasnim za primenu.

Aktivni sastojci 100 g:
NovaSOL® curcumin (polisorbat 80, tečni ekstrakt rizoma kurkume (Curcuma longa)),
Min 6% ukupnih kurkuminoidamin. 5 g Pakovanje : 30 kapsula

Upozorenja: Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Pre upotrebe pažljivo pročitati uputstvo. Dijetetski suplementi nisu zamena za dobro izbalansiranu i raznovrsnu ishranu. Trudnice, dojilje i osobe koje koriste lekove (za boliesti jetre, druge gastrointestinalne bolesti, i dr.), za primenu bi trebalo da konsultuju svog lekara.

dodatne informacije

Kurkumin je najšire proučavana lekovita supstancija u modernoj nauci. Na osnovu statističkh analiza preko tri miliona objavljenih naučnih radova, kurkumin je najčešće pominjani fitonutrijent“, NaturalNews.com, July 2013.

Kurkumin je lipofilni polifenol koga karakteriše loša apsorpcija, brz metabolizam i slaba rastvorljivost u vodi Bolja apsorpcija se može poboljšati procesom solubilizacije i stvaranjem micela solubilizacije što daje kurkuminu jedinstvena svojstva koja se ogledaju u brzoj apsorpciji i visokoj bioraspoloživosti. Rezultat toga su višestruki povoljni efekti na zdravlje i efikasnost mnogo manjih doza.

Rezultati kliničkih studija su kod ispitanika pokazali da je Curcumin 185 puta bolje apsorbovan u odnosu na ostale izvore kurkumina (Molecular Nutrition & Food Research 2014, 58, 516-527)

način upotrebe

Upotreba: 1-2 puta dnevno po 1 kapsula uz obrok

Upozorenja:Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Pre upotrebe pažljivo pročitati uputstvo. Dijetetski suplementi nisu zamena za dobro izbalansiranu i raznovrsnu ishranu. Trudnice, dojilje i osobe koje koriste lekove (za boliesti jetre, druge gastrointestinalne bolesti, i dr.), za primenu bi trebalo da konsultuju svog lekara.

dokumentacija
PREZUMITE BROŠURU KLINIČKE STUDIJE

Želite da sarađujemo?

Sigurni smo da imamo mnogo tema za razgovor. Uvek smo otvoreni za razgovor sa onima koji dele našu strast za zdravljem i dobrobiti ljudi, bilo da imaju formalno obrazovanje u oblasti prirodnih nauka i farmacije ili biznisa.

Ukoliko želite možete nas kontaktirali mailom ili putem kontakt podataka na našoj kontakt strani

Kontaktirajte nas