švajcarski kvalitet

funkcionalna hrana

Proizvodi

Mousse sa ukusom čokolade
Stevia line

Kada nemate vremena za pripremu moussa, a pri tom želite nešto zdravo i slatko pravi izbor je Stevia Line mousse. Fina i čvrsta kremasta struktura sa ukusom čokolade predstavlja pravi užitak, naročito ako se služi rashlađen i u kombinaciji sa osvežavajućim voćem. Brzo se priprem za 2-3 minuta. Savršen dezert bogat vlaknima, a sa smanjenom energetskom vrednošću sa čak 30% manje kalorija.

Puding vanila
Stevia line

Savršeni dezert sa pravom burbon vanilom, koja će doneti nežan miris i ukus koji će prijati nepcima. Bez dodatog šećera, zaslađen stevijom. Brza primena bez kuvanja u čijem će spremanju uživati cela porodica. Obogaćen vlaknima.

Puding čokolada
Stevia line

Pravi čokoladni ukus koji je spreman samo za par minuta, jer se priprema bez kuvanja. Lagana čokoladna užina sa smanjenom energetskom vredonšću, zaslađeno prirodnim zaslađivačem stevijom. Izvor rastvorljivih biljnih vlakana.

Želite da sarađujemo?

Sigurni smo da imamo mnogo tema za razgovor. Uvek smo otvoreni za razgovor sa onima koji dele našu strast za zdravljem i dobrobiti ljudi, bilo da imaju formalno obrazovanje u oblasti prirodnih nauka i farmacije ili biznisa.

Ukoliko želite možete nas kontaktirali mailom ili putem kontakt podataka na našoj kontakt strani

Kontaktirajte nas