Swissnature

O nama

SWISS NATURE

Swiss Nature je švajcarska kompanija, specijalizovana za proizvodnju dijetetskih proizvoda (suplemenata) zasnovanih na kvalitetnim klinički testiranim biljnim ekstraktima renomiranih švajcarskih i svetskih proizvođača. Deo kompanije se nalazi u Republici Srbiji sa ciljem pospešivanja razvoja brenda i plasmana proizvoda.

Kompanija je nastala kao rezultat dugogodišnje uspešne saradnje švajcarskih sa svetskim istraživačkim kućama i ima za cilj proizvodnju i plasman visoko kvalitetnih proizvoda koji su rezultat savremenih kontrolisanih tehnoloških procesa, uz primenu najnovijih svetskih naučnih saznanja, a sve sa ciljem očuvanja prirodnih komponenti i postizanja visokog stepena iskoristivosti u organizmu.

Švajcarska tehnologija u službi zdravlja

Činjenica da su biljni ekstrakti nastali iz pažljivo odabranih i gajenih vrsta, proizvedenih u u Švajcarskoj primenom savremenih tehnologija koje mogu da obezbede očuvanje kvaliteta i svojstava, stvara dodatno poverenje u kvalitet proizvoda Swiss Nature.

Obzirom da su aktivne komponente ili tehnologija proizvodnje patentno zaštićene, što nas izdvaja od konkurencije, može se reći da su naši suplementi slični inovativnim biljnim lekovima. Istraživački timovi naših partnera konstantno su angažovani na razvoju novih ekstrakata kod neistraženih formi, čime neprestano obgaćuju svoj asortiman.

Klinička testiranja

Po završetku istraživanja proizvodi se klinički testiraju, čime se potvrđuje farmakološka aktivnost i pozitivan efekat kod prevencije nastanka mnogih bolesti, ublažavanja simptoma i omogućavanja kvalitetnog života svakog čoveka. Celokupan asortiman prolazi rigoroznu kontrolu zvaničnih institucija i akreditovanih laboratorija u inostranstvu, a proizvodi na našem tržištu su shodno regulativi Republike Srbije upisani u bazu Ministarstva zdravlja. Takođe, proizvodi su registrovani i u zemljama EU, Ruskoj federaciji, Ujedinjenim arapskim emiratima i na mnogim drugim tržištima.

U svom asortimanu Swiss Nature poseduje proizvode namenjene za:
- Prevenciju i regulaciju vrednosti šećera u krvi
- Prevenciju nastanka dijabetesnog stopala
- Prevenciju nastanka Alchajmerove i Parkinsonove bolesti
- Zaštitu jetre
- Podizanje imuniteta i sprečavanje inflamatornih procesa
- Očuvanje zdravlja zglobova

Želite da sarađujemo?

Sigurni smo da imamo mnogo tema za razgovor. Uvek smo otvoreni za razgovor sa onima koji dele našu strast za zdravljem i dobrobiti ljudi, bilo da imaju formalno obrazovanje u oblasti prirodnih nauka i farmacije ili biznisa.

Ukoliko želite možete nas kontaktirali mailom ili putem kontakt podataka na našoj kontakt strani

Kontaktirajte nas

Učitavanje
Vaša poruka je poslata. Hvala