dijetetski suplementi

diabetwell kapsule

diabetwell-kapsule

Diabetes i insulinska rezistencija
Diabetwell kapsule
30 kapsula
  • Prirodna regulacija nivoa šećera u krvi
  • Menja ćelijsku osteljivost na insulin
  • Povećava unos glukoze iz krvotoka u ćelije
  • Regulacija tromesečnog šećera
  • Ne izaziva hipoglikemiju
Opis

DiabetWell® je indikovan kao dijetetski suplement kod odraslih pacijenata starosne dobi iznad 18 godina u stanjima povišenog rizika za ispoljavanje dijabetesa. U odraslih, pacijenata sa registrovanom povišenom glikemijom našte (Impaired Fasting Glucose, IFG) i/ili abnormalnim testom tolerancije na glukozu u smislu ispoljene intolerancije na glukozu (Impaired Glucose Tolerance, IGT) i/ili povišenim nivoom glikoziliranog hemoglobina (HbA1C) (5,7-6,4%), a kod stanja koja prethode ispoljavanju T2D, uz preporučenu izmenu životnog stila.

Istovremeno preparat DiabetWell® se može koristiti kao dijetetski suplement u terapiji tipa 1 dijabetesa (T1D) i T2D, uz nastavak prethodno propisane antihiperglikemijske terapije. Aktivni sastojci 1 kapsula %NRV* Portusana™(EFLA®308) - suvi ekstrakt herbe tušta (Portulaca oleracea L) 4,5:160mg Inulin64mg- - pakovanje: 30 kapsula Upozorenja: Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Pre upotrebe pažljivo pročitati uputstvo.

Dijetetski suplementi nisu zamena za dobro izbalansiranu i raznovrsnu ishranu. Trudnice, dojilje i osobe koje koriste lekove (za boliesti jetre, druge gastrointestinalne bolesti, i dr.), za primenu bi trebalo da konsultuju svog lekara.

dodatne informacije

Diabetwell kapsule kao aktivnu komponentu sadrže ekstrakt biljke Portulaca oleracea, poznate i kao Portusana. Portusana je biljka koja ima dugu tradiciju korišćenja u medicinske svrhe, još od perioda drevnih Egipćana. Bogata je hranjivim materijama i koristila se dugo u istočnoj narodnoj medicini zbog svojih antidijabetičkih svojstva. Sprovedene studije potvrđuju da Portulaca oleracea ima antidijabetska svojstva.

Švajcarska kompanija Frutarom je razvila koncentrovani ekstrakt Portusane kao pomoćno sredstvo u održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi, Portusana ™(EFLA®308). Različita in vitro istraživanja dokazala su da ekstrakt Portusane utiče na nivo glukoze trostrukim mehanizmom, a dokazana je i sigurnost i efikasnost i u in vivo uslovima

način upotrebe

Način upotrebe: 3 puta dnevno po 1 kapsula pre obroka. Upozorenje: Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Pre upotrebe pažljivo pročitati uputstvo. Dijetetski suplementi nisu zamena za dobro izbalansiranu i raznovrsnu ishranu. Trudnice, dojilje i osobe koje koriste lekove (za boliesti jetre, druge gastrointestinalne bolesti, i dr.), za primenu bi trebalo da konsultuju svog lekara.

dokumentacija
PREZUMITE BROŠURU KLINIČKE STUDIJE

Želite da sarađujemo?

Sigurni smo da imamo mnogo tema za razgovor. Uvek smo otvoreni za razgovor sa onima koji dele našu strast za zdravljem i dobrobiti ljudi, bilo da imaju formalno obrazovanje u oblasti prirodnih nauka i farmacije ili biznisa.

Ukoliko želite možete nas kontaktirali mailom ili putem kontakt podataka na našoj kontakt strani

Kontaktirajte nas