švajcarski kvalitet

dijetetski suplementi

Proizvodi

Diabetwell kapsule

Diabetwell kapsule kao aktivnu komponentu sadrže ekstrakt biljke Portulaca oleracea, poznate i kao Portusana. Portusana je biljka koja ima dugu tradiciju korišćenja u medicinske svrhe, još od perioda drevnih Egipćana. Bogata je hranjivim materijama i koristila se dugo u istočnoj narodnoj medicini zbog svojih antidijabetičkih svojstva. Sprovedene studije potvrđuju da Portulaca oleracea ima antidijabetska svojstva.

diabetwell krema

Dijabetwell krema predstavlja posebnu formulaciju prozvoda nastalu sa ciljem prevencije komlikacija koje mogu nastati na stopaima osoba sa dijabetesom. Proizvod sadrži Peptidni kompleks, Alantoin i Ekstrakt lista ruzmarina, koji sinergijskim dejstvom sprečavaju nastanak mikrolezija na koži stopala.

MemoriWell
30 kapsula

Memoriwell je prirodni proizvod za podršku kognitivnim funkcijama. Sadrži zaštićeni oblik fosfatidilserina (Sharp•PS®) i vitamine B1, B6 i B12 koji doprinose normalnoj psihološkoj funkciji i funkcionisanju nervnog sistema, kao i održavanju normalnog energetskog metabolizma.

ArthricoWell

Arthricowell je preparat na bazi nedenaturisanog kolagena tipa II I vitamina C . Osnovna uloga UC-II denaturisanog kolagena tipa II je pokretanje antiinflamatorna kaskade u koju su uključeni citokini (TGF-B and IL-10) pri čemu dolazi do stimulacije produkcije endogenog kolagena tipa II, odnosno ostalih proteina ekstracelularnbog matriksa kolagena od strane hondrocita.

CurcumaWell

Curcumawell kapsule sadrže tečni ekstrakt biljke Curcuma Longa, izolovan specijalnim tehnološkim postupkom koji obezbeđuje visok stepen bioiskoristivosti. U odnosu na mikroniziranu kurkumu ima 185 puta bolju bioiskoristivost što ga čini izuzetno efikasnim za primenu.

InflamaWell
30 kapsula

Inflamawell capsule sardže ekstrakt biljke Curcuma longa obogaćen vitaminom C koji doprinosi normalnoj funkciji imunog Sistema , zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Liverwell
30 kapsula

Liverwell je prirodni preparat na bazi ekstrakta lista artičoke i ekstrakta ploda sikavice. Antioksidativno dejstvo ovih komponenata pomaže u prevenciji nastanka različitiuh oštećenja jetre koja nastaju usled nepravilne ishrane, konzumacije masne hrane i alkohola, lekova i sl.

Želite da sarađujemo?

Sigurni smo da imamo mnogo tema za razgovor. Uvek smo otvoreni za razgovor sa onima koji dele našu strast za zdravljem i dobrobiti ljudi, bilo da imaju formalno obrazovanje u oblasti prirodnih nauka i farmacije ili biznisa.

Ukoliko želite možete nas kontaktirali mailom ili putem kontakt podataka na našoj kontakt strani

Kontaktirajte nas