funkcionalna hrana

kakao krem sa pistaćima

Kakao krem sa pistaćima

Funkcionalna hrana
Kakao krem sa pistaćima
250 grama
  • Bez dodatog šećera
Opis

Kakao krem je savršena užina za sve osobe koje vode računa o zdravoj ishrani i unosu kalorija. Kremasti, čokoladni ukus sa dodatkom pistaća i zaslađen stevijom je idealna užina za sve generacije.

Stevia je nekalorični i potpuno prirodni zaslađivač. Biljka iz familije Hrizantema poreklom iz Južne Amerike. Ekstrakti i suvo lišće koriste se kao zaslađivači kao i za ublažavanje blažih bolova u stomaku. Do 250 puta slađa od šećera, najčešće se koristi u praškastoj formi. Glikemijski indeks, kalorijska i ugljenohidratna vrednost jednaki su nuli. Stabilna i na temperaturama do 200°C, široko se primenjuje kao zamena za šećer

PREDNOSTI STEVIE

Ne utiče na nivo insulina
Smanjuje osećaj gladi
Ne uzrokuje karijes
Poboljšava varenje
Nema neželjenih i sporednih efekata

Način upotrebe

Priprema: Namazatina parče helba ili keksa. Može se koristiti kao punjenje za kiflice, palačinke i kolače. Upozorenja: Ne preporučuje se osobama preosetljivim na bilo koju komponentu. Proizvođač: za Swiss Nature d.o.o., Resavska 28/IV, Beograd, Republika Srbija, tel. +381 (0) 11 33 47 367, proizvodi Mint Pharm d.o.o., Novosadski put 15/2, Bačka Palanka, Republika Srbija. Zemlja porekla: Republika Srbija. Nosilac upisa: Swiss Nature d.o.o., Resavska 28/IV, Beograd, Republika Srbija. Način čuvanja: čuvati na suvom mestu, zaštićeno od direktne sunčeve svetlosti, na temperaturi nižoj od 25°C. Čuvati van domašaja dece. Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije: 17625/2020 od 16.11.2020. god.

Želite da sarađujemo?

Sigurni smo da imamo mnogo tema za razgovor. Uvek smo otvoreni za razgovor sa onima koji dele našu strast za zdravljem i dobrobiti ljudi, bilo da imaju formalno obrazovanje u oblasti prirodnih nauka i farmacije ili biznisa.

Ukoliko želite možete nas kontaktirali mailom ili putem kontakt podataka na našoj kontakt strani

Kontaktirajte nas