Kakao krem je savršena užina za sve osobe koje vode računa o ishrani. Kremasti, čokoladni ukus sa dodatkom lešnika i zaslađen stevijom je idealna užina za sve generacije. Zbog svoje predivne strukture, idealan je za mazanje, a može se koristiti kao punjenje za kiflice, palačinke i kolače.
Stevia je nekalorični i potpuno prirodni zaslađivač
Biljka iz familije Hrizantema poreklom iz Južne Amerike
Ekstrakti i suvo lišće koriste se kao zaslađivači kao i za ublažavanje blažih bolova u
stomaku
Do 250 puta slađa od šećera, najčešće se koristi u praškastoj formi
Glikemijski indeks, kalorijska i ugljenohidratna vrednost jednaki su nuli
Stabilna i na temperaturama do 200°C, široko se primenjuje kao zamena za šećer
Ne utiče na nivo insulina
Smanjuje osećaj gladi
Ne uzrokuje karijes
Poboljšava varenje
Nema neželjenih i sporednih efekata
Zaslađivač (maltitol), suncokretovo ulje, obrano mleko u prahu (min 11% bezmasne suve materije mleka), hidrogenizovana (sojina) biljna mast, kakao prah sa redukovanim sadržajem masti (min 9% suvih bezmasnih kakao delova), lešnik (min 5%), emulgator (sojin lecitin), aroma, zaslađivač (steviol glikozid). Proizvod može da sadrži gluten. Sadrži prirodno prisutne šećere.
Na 100 g proizvoda: energija 2079 kJ (502 kcal); masti 34,3 g, od kojih zasićenih masnih kiselina 5,9 g; ugljeni hidrati 54,6, od kojih šećeri 6,6 g, polioli 40 g; vlakna 4,5 g; proteini 7,3 g; so 0,1 g.
Dijetetski suplementi sa SWISS NATURE Logom su testirani i odobreni u Švajcarskoj. Njihovi aktivni sastojci su istraženi i podržani brojnim istraživanjima i naučnim studijama.
Sigurni smo da imamo mnogo tema za razgovor. Uvek smo otvoreni za razgovor sa onima koji dele našu strast za zdravljem i dobrobiti ljudi, bilo da imaju formalno obrazovanje u oblasti prirodnih nauka i farmacije ili biznisa.
Ukoliko želite možete nas kontaktirali mailom ili putem kontakt podataka na našoj kontakt strani