funkcionalna hrana

Sladoled ukus od čokolade

Sladoled ukus od čokolade

Funkcionalna hrana
Sladoled ukus od čokolade
75 grama
  • 30% manje kalorija
  • Izvor vlakana
  • Jednostavna priprema sa vodom
Opis

Stevia Line sladoled sa ukusom čokolade u vrelim letnjim danima je prava poslastica koja neće narušiti restriktivni plan ishrane, jer ima čak 30 % manje kalorija. Možete bez griže savesti uživati u vrelim danima i čokoladnom ukusu sladoleda zaslađenim prirodnim zaslađivačem stevijom.

Stevia je nekalorični i potpuno prirodni zaslađivač

Biljka iz familije Hrizantema poreklom iz Južne Amerike
Ekstrakti i suvo lišće koriste se kao zaslađivači kao i za ublažavanje blažih bolova u stomaku
Do 250 puta slađa od šećera, najčešće se koristi u praškastoj formi
Glikemijski indeks, kalorijska i ugljenohidratna vrednost jednaki su nuli
Stabilna i na temperaturama do 200°C, široko se primenjuje kao zamena za šećer

Prednosti stevie

Ne utiče na nivo insulina
Smanjuje osećaj gladi
Ne uzrokuje karijes
Poboljšava varenje
Nema neželjenih i sporednih efekata

Priprema

Priprema: Sadržaj Stevia Line sladoleda sa izruči u posudu (može šollja za mleko) i zatim prelije sa 100 ml mlake vode. Zatim sadržaj posude treba mešati dok se ne dobije ravnomerna smesa. Za to vreme ugrejati 300 ml mleka. Kada se završi sa mešanjem smese, dodati smesu u toplo mleko i nastaviti sa mešanjem dok sve ne bude ravnomoreno. Nakon toga povremeno promešati i skloniti sa šporeta kada se smesa zgusne. Smesu sipati u činije za konzumaciju i ostaviti u zamrzivaču da se dobro ohladi. Upozorenja: Ne preporučuje se osobama preosetljivim na bilo koju komponentu. Proizvođač: za Swiss Nature d.o.o., Resavska 28/IV, Beograd, Republika Srbija, tel. +381 (0) 11 33 47 367, proizvodi Mint Pharm d.o.o., Novosadski put 15/2, Bačka Palanka, Republika Srbija. Zemlja porekla: Republika Srbija. Nosilac upisa: Swiss Nature d.o.o., Resavska 28/IV, Beograd, Republika Srbija. Način čuvanja: čuvati na suvom mestu, zaštićeno od direktne sunčeve svetlosti, na temperaturi nižoj od 25°C. Čuvati van domašaja dece. Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije: 17625/2020 od 16.11.2020. god.

Želite da sarađujemo?

Sigurni smo da imamo mnogo tema za razgovor. Uvek smo otvoreni za razgovor sa onima koji dele našu strast za zdravljem i dobrobiti ljudi, bilo da imaju formalno obrazovanje u oblasti prirodnih nauka i farmacije ili biznisa.

Ukoliko želite možete nas kontaktirali mailom ili putem kontakt podataka na našoj kontakt strani

Kontaktirajte nas