Pravi čokoladni ukus koji je spreman samo za par minuta, jer se priprema bez kuvanja.
Lagana čokoladna užina sa smanjenom energetskom vredonšću, zaslađeno prirodnim zaslađivačem stevijom. Izvor rastvorljivih biljnih vlakana.
Biljka iz familije Hrizantema poreklom iz Južne Amerike
Ekstrakti i suvo lišće koriste se kao Zaslađivači kao i za ublažavanje blažih bolova u
stomaku
Do 250 puta slađa od šećera, najčešće se koristi u praškastoj formi
Glikemijski indeks, kalorijska i ugljenohidratna vrednost jednaki su nuli
Stabilna i na temperaturama do 200°C, široko se primenjuje kao zamena za šećer
Ne utiče na nivo insulina
Smanjuje osećaj gladi
Ne uzrokuje karijes
Poboljšava varenje
Nema neželjenih i sporednih efekata
U 250 ml hladnog obranog mleka dodati sadržaj kesice. Mešati ručnom mutilicom 2-3 minuta. Pripremljen dezert servirati i ohladiti u frižideru 1-2 h. Dovoljno za dve porcije!
laktoza, zaslađivač (maltitol), dijetna vlakna (inulin) 14%, hidrogenizovano biljno ulje, kakao prah, glukozni sirup, mlečni proteini, zgušnjivači (natrijum karboksimetilceluloza, guar guma), mlečna mast, arome, kuhinjska so, zaslađivač (steviol-glikozid).
Prosečna nutritivna vrednost / 100 g pripremljenog sladoleda
Energetska vrednost: 418 (99) kJ (kcal), Masti 4,25 g - od toga: zasićenih masnih kiselina 2,94 g, Ugljeni hidrati 12,89 g od toga: šećeri 9,56 g, Polioli 4,76 g, Vlakna 3,73 g, Proteini 2,0 g, So 0,2 g.
Dijetetski suplementi sa SWISS NATURE Logom su testirani i odobreni u Švajcarskoj. Njihovi aktivni sastojci su istraženi i podržani brojnim istraživanjima i naučnim studijama.
Sigurni smo da imamo mnogo tema za razgovor. Uvek smo otvoreni za razgovor sa onima koji dele našu strast za zdravljem i dobrobiti ljudi, bilo da imaju formalno obrazovanje u oblasti prirodnih nauka i farmacije ili biznisa.
Ukoliko želite možete nas kontaktirali mailom ili putem kontakt podataka na našoj kontakt strani