funkcionalna hrana

puding čokolada

Puding čokolada

Funkcionalna hrana
Puding čokolada
75 grama
  • Bez dodatog šećera
  • Smanjena energetska vrednost
  • Izvor vlakana
  • Brza i jednostavna priprema
Opis

Brz i jednostavan za pripremu, puding zaslađen stevijom. Bez potrebe za kuvanjem. Pripremaju se jako lako za 2-3 minuta sa obranim mlekom. SteviaLine pudinzi su sa smanjenom energetskom vrednošću sa čak 30 % manje kalorija u odnosu na standardne pudinge. Savršeni dezert bogat vlaknima.

Stevia je nekalorični i potpuno prirodni zaslađivač

Biljka iz familije Hrizantema poreklom iz Južne Amerike
Ekstrakti i suvo lišće koriste se kao zaslađivači kao i za ublažavanje blažih bolova u stomaku
Do 250 puta slađa od šećera, najčešće se koristi u praškastoj formi
Glikemijski indeks, kalorijska i ugljenohidratna vrednost jednaki su nuli
Stabilna i na temperaturama do 200°C, široko se primenjuje kao zamena za šećer

Prednosti stevie

Ne utiče na nivo insulina
Smanjuje osećaj gladi
Ne uzrokuje karijes
Poboljšava varenje
Nema neželjenih i sporednih efekata

Priprema

Priprema: Sadržaj Stevia Line puding pakovanja sa izruči u posudu (može šollja za mleko) i zatim prelije sa 100 ml mlake vode. Zatim sadržaj posude treba mešati dok se ne dobije ravnomerna smesa. Za to vreme ugrejati 300 ml mleka. Kada se završi sa mešanjem smese, dodati smesu u toplo mleko i nastaviti sa mešanjem dok svene bude ravnomoreno. Nakon toga povremeno promešati i skloniti sa šporeta kada se smesa ugusti. Smesu sipati u činije za konzumaciju i ostaviti u frižideru da se dobro ohladi- Upozorenja: Ne preporučuje se osobama preosetljivim na bilo koju komponentu. Proizvođač: za Swiss Nature d.o.o., Resavska 28/IV, Beograd, Republika Srbija, tel. +381 (0) 11 33 47 367, proizvodi Mint Pharm d.o.o., Novosadski put 15/2, Bačka Palanka, Republika Srbija. Zemlja porekla: Republika Srbija. Nosilac upisa: Swiss Nature d.o.o., Resavska 28/IV, Beograd, Republika Srbija. Način čuvanja: čuvati na suvom mestu, zaštićeno od direktne sunčeve svetlosti, na temperaturi nižoj od 25°C. Čuvati van domašaja dece. Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije: 17625/2020 od 16.11.2020. god.

Želite da sarađujemo?

Sigurni smo da imamo mnogo tema za razgovor. Uvek smo otvoreni za razgovor sa onima koji dele našu strast za zdravljem i dobrobiti ljudi, bilo da imaju formalno obrazovanje u oblasti prirodnih nauka i farmacije ili biznisa.

Ukoliko želite možete nas kontaktirali mailom ili putem kontakt podataka na našoj kontakt strani

Kontaktirajte nas