Swissnature

INOVATIVNOST

INOVATIVNOST

U želji da ponudimo nešto drugačije i bolje za naše korisnike, posvetili smo se inovacijama kako bismo ostvarili svoje ciljeve. Ostvarili smo partnerstva sa stručnjacima koji aktivno istražuju i razvijaju kako nove tehnološke procese, tako i nedovoljno istražene farmakološke komponente i njihovu primenu. Naša partnerstva imaju za cilj unapređenje zdravlja ljudi i prevenciju nastanka i razvoja različitih oboljenja, na potpuno prirodan način

Tokom procesa dobijanja ekstrakata koje smo upotrebili u formulacijama, posebna pažnja je posvećena očuvanju prirodnih svojstava izolovanih iz odabranih sastojaka. Najnoviji tehnološki postupci i saradnja sa našim partnerima omogućuju nam pristup najsavremenijim saznanjima i dostignućima u oblasti istraživanja i razvoja.

Inovativnost u MEMORIWELL kapsulama

Fosfatidilserin (FS) je aktivna komponenta Memoriwell kapsula. To je sustanca prirodnog porekla, izolovana posebnim metodama ekstrakcije iz ulja suncokreta, zaštićena pod nazivom PS Sharp PS GREEN®

Nalazi se u membranama ćelija sa visokom metaboličkom aktivnošću kao što su: mozak, srce, jetra i skeletni mišići.

Specifičnim strogo kontrolisanim tehnološkim postupkom je postignut visok nivo bioraspoloživosti molekula ove supstance u organizmu čoveka.

Benefiti FS-a za kognitivno zdravlje su dokazani u preko 30 kliničkih studija koje pokazuju da suplementacija FS-om može značajno poboljšati memorijsko prepoznavanje i prisećanje, donošenje odluka i mentalnu fleksibilnost, bez ikakvih neželjenih efekata.

FS je jedini supplement za koji je američka FDA (Agencija za bezbednost hrane i lekova) odobrila zdravstvene izjave koje se odnose na kognitivno zdravlje.

Pokazalo se da PS jača strukturu i funkciju moždanih ćelija, pružajući dugoročan efekat.

Inovativnost u INFLAMAWELL kapsulama

Rezultati kliničkih studija su kod ispitanika pokazali da je Nova Sol Curcumin 185 puta bolje apsorbovan u odnosu na ostale izvore kurkumina (Molecular Nutrition & Food Research 2014, 58, 516-527). Proizvod je upakovan u Licaps kapsule koje sdrže tečni ekstrakt kurkumina.

Licaps® kapsule štite aktivne sastojke od kiseonika i spoljašnjih faktora čime se smanjuje oksidacija, razgradnja, hidroliza i popratne negativne reakcije sastojaka a naučna istraživanja potvrđuju bolju apsorpciju i iskoristivost. Kapsula ne sadrži rastvore, konzervanse, gluten, skrob, plastifikatore, alergene ni GMO sastojke.

Kurkumin sa C vitaminom u proizvodu INFLAMAWELL svojim delovanjem:

 • podržava probavu
 • pomaže u sprečavanju stvaranja gasova i nadimanja dok se hrana vari
 • olakšava ravnotežu između flore debelog creva i imunološkog odgovora
 • pomaže kod oštećenja sluznice od strane prekomernog lučenja želudačne kiseline.
 • pomaže eliminaciju holesterola povećanjem proizvodnje žuči
 • Umiruje crevnu peristaltiku kod Sindroma razdražljivih creva

Inovativnost u DIABETWELL kapsulama

Biljka Portusana ( u narodu poznata kao Tušt ) se od davnina pokazala kao dobar regulator kod povećanih vrenosti šećera u krvi. Naučnici su dokazali da ekstrakt lista ove biljke višestruko utiče na snižavanje vrednosti glikemije u različitim fazama razvoja dijabetes melitusa.

Obzirom na prirodno poreklo proizvoda ne dolazi do hipoglikemije kod pacjenata koji koriste ovaj proizvod, a naučno je dokazano njegovo trostruko delovanje:

Ekstrakt portusane je klinički testiran, te je dejstvo proizvoda dokazano kroz mnogobrojne kliničke studije.

Inovativnost u DIABETWELL kremi

Diabetwell krema je namenjena za sprečavanje promena na koži osoba sa dijabetesom, sa ciljem prevencije nastanka dijabetesnog stopala. Inovativna formula sadrži:

 • Peptidni kompleks - aktivira epidermalni faktor rasta, stimuliše sintezu kolagena, regeneriše oštećena tkiva. Peptidni kompleks od 3 amino kiseline vezan za palmitinsku kiselinu ( Pal-Gly-His-Lys )
 • Alantoin - podstiče rast ćelija vezivnog tkiva
 • List ruzmarina – antiseptik, antibiotik i antioksidant

In vitro studije za peptidni kompleks

Inovativnost u CURCUMAWELL kapsulama

Kurkumin je glavni aktivni sastojak biljke Curcuma longa i ima dugu istoriju upotrebe u tradicionalnoj medicini jer ima visok potencijal za prevenciju i/ili lečenje brojnih oboljenja uključujući kancer, diabetes, neurodegenerativna i kardiovaskularna oboljenja.

Veliki problem u resorpciji kurkume u organizmu je mala rastvrljivost kurkume koja uzrokuje lošu bioiskoristivost, čime umanjuje dejstvo.

Naučnici su posebnim tehnološkim postupkom razvili inovativnu formukurkumina i na taj način povećali bioiskoristivost za 185 puta u odnosu na druge izvor kurkumina (Molecular Nutrition & Food Research 2014, 58, 516-527)

Inovativnost u ARTHRICOWELL kapsulama

Arhricowell kapsule Inovativna formula za očuvanje vaših zglobova sadrži nedenaturisani kolagen tipa II i C vitamin, koja:

 • Poboljšava pokretljivost i fleksibilnost zglobova
 • Smanjuje nelagodu i bol u zglobovima
 • Doprinosu normalnom stvaranju kolagena
 • Usporava napredovanje artritisa i upalnih procesa zglobova
 • Upotreba 1 kapsula na dan

Želite da sarađujemo?

Sigurni smo da imamo mnogo tema za razgovor. Uvek smo otvoreni za razgovor sa onima koji dele našu strast za zdravljem i dobrobiti ljudi, bilo da imaju formalno obrazovanje u oblasti prirodnih nauka i farmacije ili biznisa.

Ukoliko želite možete nas kontaktirali mailom ili putem kontakt podataka na našoj kontakt strani

Kontaktirajte nas

Učitavanje
Vaša poruka je poslata. Hvala