švajcarski kvalitet

Dijabetes

Proizvodi

Diabetwell kapsule

Diabetwell kapsule kao aktivnu komponentu sadrže ekstrakt biljke Portulaca oleracea, poznate i kao Portusana. Portusana je biljka koja ima dugu tradiciju korišćenja u medicinske svrhe, još od perioda drevnih Egipćana. Bogata je hranjivim materijama i koristila se dugo u istočnoj narodnoj medicini zbog svojih antidijabetičkih svojstva. Sprovedene studije potvrđuju da Portulaca oleracea ima antidijabetska svojstva.

diabetwell krema

Dijabetwell krema predstavlja posebnu formulaciju prozvoda nastalu sa ciljem prevencije komlikacija koje mogu nastati na stopaima osoba sa dijabetesom. Proizvod sadrži Peptidni kompleks, Alantoin i Ekstrakt lista ruzmarina, koji sinergijskim dejstvom sprečavaju nastanak mikrolezija na koži stopala.

InflamaWell
30 kapsula

Inflamawell capsule sardže ekstrakt biljke Curcuma longa obogaćen vitaminom C koji doprinosi normalnoj funkciji imunog Sistema , zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Liverwell
30 kapsula

Liverwell je prirodni preparat na bazi ekstrakta lista artičoke i ekstrakta ploda sikavice. Antioksidativno dejstvo ovih komponenata pomaže u prevenciji nastanka različitiuh oštećenja jetre koja nastaju usled nepravilne ishrane, konzumacije masne hrane i alkohola, lekova i sl.

Želite da sarađujemo?

Sigurni smo da imamo mnogo tema za razgovor. Uvek smo otvoreni za razgovor sa onima koji dele našu strast za zdravljem i dobrobiti ljudi, bilo da imaju formalno obrazovanje u oblasti prirodnih nauka i farmacije ili biznisa.

Ukoliko želite možete nas kontaktirali mailom ili putem kontakt podataka na našoj kontakt strani

Kontaktirajte nas