švajcarski kvalitet

Arthritis

Proizvodi

ArthricoWell

Arthricowell je preparat na bazi nedenaturisanog kolagena tipa II I vitamina C . Osnovna uloga UC-II denaturisanog kolagena tipa II je pokretanje antiinflamatorna kaskade u koju su uključeni citokini (TGF-B and IL-10) pri čemu dolazi do stimulacije produkcije endogenog kolagena tipa II, odnosno ostalih proteina ekstracelularnbog matriksa kolagena od strane hondrocita.

InflamaWell
30 kapsula

Inflamawell capsule sardže ekstrakt biljke Curcuma longa obogaćen vitaminom C koji doprinosi normalnoj funkciji imunog Sistema , zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

CurcumaWell

Curcumawell kapsule sadrže tečni ekstrakt biljke Curcuma Longa, izolovan specijalnim tehnološkim postupkom koji obezbeđuje visok stepen bioiskoristivosti. U odnosu na mikroniziranu kurkumu ima 185 puta bolju bioiskoristivost što ga čini izuzetno efikasnim za primenu.

Liverwell
30 kapsula

Liverwell je prirodni preparat na bazi ekstrakta lista artičoke i ekstrakta ploda sikavice. Antioksidativno dejstvo ovih komponenata pomaže u prevenciji nastanka različitiuh oštećenja jetre koja nastaju usled nepravilne ishrane, konzumacije masne hrane i alkohola, lekova i sl.

Želite da sarađujemo?

Sigurni smo da imamo mnogo tema za razgovor. Uvek smo otvoreni za razgovor sa onima koji dele našu strast za zdravljem i dobrobiti ljudi, bilo da imaju formalno obrazovanje u oblasti prirodnih nauka i farmacije ili biznisa.

Ukoliko želite možete nas kontaktirali mailom ili putem kontakt podataka na našoj kontakt strani

Kontaktirajte nas